Projects

Since our foundation, Geokos A&A has played a big role in the development of Kosovo’s Infrastructure. We have been involved with some of the major projects that have been completed and are underway.

The main infrastructure projects we provided geotechnical investigations and consulting for are:

 • Railway Fushe Kosove – Hani i Elezit
 • Trans Adriatic Pipeline, CPT Testing – Albania
 • Segments of Ibrahim Rugova Highway
 • Ekrem Rexha St, Prishtine
 • Bridges in different parts of Kosovo
 • Municipal Water Supply and Sewage Disposal in Prishtina, Phase III
 • Water Reservoirs in different parts of the country
 • Private roads in different parts of the country

Apart from infrastructure projects, Geokos A&A has been involved with residential and commercial buildings. We have provided geotechnical services including site investigation, laboratory testing, and geotechnical consulting ever since our existence.

Some of the residential and commercial buildings we have been involved with are:

 • Prishtina International Airport Adem Jashari
 • American Embassy in Kosovo – New Site
 • Arts Academy Building
 • The new Ministry of Education, Science and Technology Building
 • Dubrava Prison
 • Hotel Union, Prishtina
 • Prishtina International Village
 • Marigona Residence
 • IPKO Center, Industrial Zone
 • Rehabilitation Center, Banja e Kllokotit
 • OSCE Building, Prishtina
 • Water Factory, Prishtina

Our aim is to provide quality geotechnical services by listening to our clients, provide services to satisfy their requirements and conform to international standards. Our goal is to maintain healthy and long relationships with our clients. Our work in the last three years is summarized on the below.

LIST OF 2016 PROJECTS
No. Project No. Project Name Location Costumer Date/Year
1 001-2016 Commercial and Residential Building “RIERA” 3B+P+9 Lamela Z10, Z11 Kalabri, Prishtinë Deshishku Construction sh.p.k. Jan-16
2 002-2016 “QERSHIA” Neighborhood Zona Çagllavicë, K.K. Prishtinë BP Home INVEST sh.p.k. Feb-16
3 003-2016 Commercial and Residential Building 2B+P+10+Nk Rr. Sadik Tafarshiku Ferizaj COMNET sh.p.k. Ferizaj Mar-16
4 004-2016 Commercial and Residential Building  2B+P+7 Mati 1-Block A17 Mati 1, Prishtinë NARTEL EX-IN & FA Mar-16
5 005-2016 Commercial and Residential Building  “KRAPICOM 2” Rr. Lot Vaku Mati 1, Prishtinë KRAPI COM sh.p.k. Apr-16
6 006-2016 Commercial Building Llapna Selle Nr. Kad. 01798-0 Zona Kadastrale – Graçanicë ARCHTIME METAL CONSTRUCTION Mar-16
7 007-2016 Kompleksi Banesor “BLERTI” Objekti 4 (B+P+8) Lagja Kalabria, Prishtinë LESNA sh.p.k. Apr-16
8 008-2016 Commercial and Residential Building B+P+8 Gjilan ALBI COMERC May-16
9 009-2016 Catholic Churck Gllogjan K.K. Pejë Famullia e Shën Ndout May-16
10 010-2016 Commercial and Residential Building B+P+5/6 Mati 1, Prishtinë Arben Hoti May-16
11 011-2016 Depo and Administration Building Arjeta GROUP sh.p.k. K.K. Graçanicë Arjeta GROUP SH.P.K. May-16
12 012-2016 Commercial and Residential Building 2B+S+P+8/9 “RESIDIO V” Urban Block A24 Mati 1, Prishtinë Ismet Gashi Jun-16
13 013-2016 Commercial and Residential Building 2B+S+P+8/9″RESIDIO IV” Urban Block A25 Mati 1, Prishtinë Ismet Gashi Jun-16
14 014-2016 “SARAJ” Complex, Lamela 2, Object 3 dhe 4 Matiçan, Prishtinë N.N. Universal Jun-16
15 015-2016 Sewage Disposal in Southwest Kosovo Gjakovë RWCG Jul-16

 

LIST OF 2015 PROJECTS
No. Project No. Project Name Location Costumer Date/Year
1 01-2015 M-9 Road Expansion, Segment Kijevë-Dollc L=13.4 km Segmenti: Kijevë-Dollc Ministria e Infrastrukturës Republika e Kosovës Feb-15
2 02-2015  ORL Hospital “OTRILA” Z.K. Qagllavicë, Prishtinë Lirim Ukimeraj Feb-15
3 03-2015 Object C11/B/12 Urban Block “Mati 1” Mati 1, Prishtinë Pozhegu Brothers Mar-15
4 04-2015 Commercial and Residential Complex B+P+7 “Fitorja” Regulation Plan “Livadhet e Arapit” Zona Katastrale Gjilan FITORJA sh.p.k. Feb-15
5 05-2015 Commercial Object  Parcel 1811-1 dhe 1812-0 Llapnasellë, K.K. Gracanicë Mehxhid Mustafa Mar-15
6 06-2015 Residential and Commercial Building 2B+S+P+9 “RESIDIO III” Mati 1, Prishtinë PARTNER & DERVISHOLLI Apr-15
7 07-2015 Monument House (1925) Cadastral Zone 4874/4 Rr. Ilir Konushevci-Prishtinë Gazmend Abrashi Apr-15
8 08-2015 Wastewater treatment plant, Mramor Prishtinë Kompania Ujësjellësi Rajonal “PRISHTINA” sh.a. Apr-15
9 09-2015 M-9 Road Expansion, Segment Kijevë-Dollc  Bridge 4 km. 4+920  Kijevë-Dollc Ministria e Infrastrukturës Republika e Kosovës Apr-15
10 10-2015 New American Embassy Site Prishtina
11 11-2015 Residential and Commercial Building 3B+P+10+NK Rruga B, Prishtinë ROYAL May-15
12 12-2015 Business International College, Mitrovicë Nartel Design Mitrovicë May-15
13 13-2015 Residential and Commercial Building 2B+S+P+8+NK “ROYAL” Rr. Muharem Fejza,Mati 1 Prishtinë ROYAL-R SH.P.K. Jun-15
14 14-2015 Groundwater monitoring for KOSTT building backyard Prishtinë KOSTT Jun-15
15 15-2015 Laboratory Examinations DRINI KOMPANI Prizren Jun-15
16 16-2015 Residential and Commercial Building B+P+9 Object 8 Rr. Halim Spahia Ferizaj VIZIONI sh.p.k. Jun-15
17 17-2015 Residential and Commercial Building 2B+P+10 Gjilan VIZIONI sh.p.k. Jun-15
18 18-2015 Residential and Social Building Sofali – Prishtinë Ismet Gashi Jun-15
19 19-2015 G-1 Airfield, Slatina CUR 1706-RWDOB Jun-15
20 20-2015 Residential and Commercial Building B+P+8 & B+P+11 Rr.Ali Zeneli, Mitrovicë LINPROJEKT Jul-15
21 21-2015 Residential and Commercial Building 2B+P+6 Rr. Gjergj Kastriot Skenderbeu, Vushtrri Faik Hasani Jul-15
22 22-2015 Solar Pannel Factory Sllatinë Jaha Company Jul-15
23 23-2015 Residential and Commercial Building – Block C Mati 1, Prishtinë B&S Group, Prishtinë Jul-15
24 24-2015 M-9 Road Expansion, Segment Kijevë-Dollc  Lot 3 dhe Lot 4 Kijevë-Dollc Loti 3 L=3150M dhe Loti 4 L=3203m. Ministria e Infrastrukturës, Republika e Kosovës Jul-15
25 25-2015 MWSSDP Strabag
26 26-2015 Shear Failure Rehabilitation, Road R110 km: 2+200 Rruga R110 Ministria e Infrastrukturës, Republika e Kosovës Aug-15
27 27-2015 Shear Failure Rehabilitation 06178-19 Arbëri, Prishtinë Gjykata Themeleore në Prishtinë me nr.C.NR. 1265/15 Aug-15
28 28-2015 Residential and Commercial Building 2B+P+10 Rr.Hamëz Jashari-Prishtinë IN ON Prishtinë Aug-15
29 29-2015 Residential and Commercial Building 1,2 Livadhet e Arapit-Gjilan FITORJA sh.p.k. Aug-15
30 30-2015 Prishtina Stars Block B Veternik, Prishtinë KONAK sh.p.k. Sep-15
31 31-2015 Albanica Complex, Object 2 Lamela C,D,E Gjilan D&A CONSTRUCTION Jul-15
32 32-2015 Soil Stabilibty for Cadastral Plots No. 1548-0 Z.K. Matiqan, Prishtinë N.N.SH VG Construction Sep-15
33 33-2015 3B+P+9+Nk New Western Prishtina Veternik, Prishtinë F & A Prishtinë Sep-15
34 34-2015 Commercial and Residential Building 3B+P+7 Kalabri, Prishtinë NARTEL EX-IN Oct-15
35 35-2015 Sewage Disposal in Southwest Kosovo, Phase 2 Prizren Aqualia Infraestructuras Pristina L.L.C Oct-15
36 36-2015 Commercial and Residential Building  “RAGIPI” B+S+P+8/9 Rr.SKENDERBEU, Podujevë BENI-DONA PLAST SH.P.K. Oct-15
37 37-2015 RAILWAY FUSHE KOSOVE-HANI I ELEZIT Fushë Kosovë-Hani I Elezit OBERMEYER Hellas Ltd Dec-15
38 38-2015 Rehabilitation Center ”SOLOBANJA” Solobanjë, Podujevë Mustaf Abazi Nov-15
39 39-2015 Commercial and Residential Building  “RIERA” Blloku Urbanistk A1 Kalabri, Prishtinë LESNA sh.p.k. Nov-15
40 40-2015
41 41-2015 Shear Failrue Rehabilitation in National Road N25.2 Te Liqeni Badovc Ministria e Infrastrukturës Dec-15
42 42-2015 Commercial Hotel Building 2B+P+4 Rr.FEHMI AGANI Dec-15
43 43-2015 Urban Block, Mati 1 Block C11/B/10 Mati 1, Prishtinë Pozhegu Brothers Dec-15

 

LIST OF 2014 PROJECTS
No. Project No. Project Name Location Costumer Date/Year
1 01-2014 Residential and Commercial Building 2B+S+P+11/12 St.Bedri Shala Parcel Nr. 7386,7387,7388 Lagja e Muhaxherëve, Prishtinë POZHEGU BROTHERS Jan-14
2 02-2014  “INTEREX” Building , Block D-2 Arbëri, Prishtinë PROEX SH.P.K. Jan-14
3 03-2014 Preliminary Geotechnical Investigations for Cadastral Parcels No. 538/1/2/3/4/5 Lagja Prishtina e Re, Prishtinë Besnik Islami Jan-14
4 04-2014 KEK, field investigations KEK Feb-14
5 05-2014 Residential Complex, Swiss Home Fushë Kosovë SWISS HOME sh.p.k. Mar-14
6 06-2014  Prishtina Stars-Veternik Block A and B Kalabri, Prishtinë KONAK sh.p.k. Mar-14
7 07-2014 Residential and Commercial Building B+S+P+6 and 2B+P+6 Mati 1, Prishtinë N.N.T NDËRTIMI-A 3/4/2014
8 08-2014 “QTA 2” Mitrovicë Mitrovicë ARJETA GROUP SH.P.K. Apr-14
9 09-2014 Residential and Commercial Building B+P+6 Skenderaj ALFA-TRADE Skenderaj Apr-14
10 10-2014 OSCE HQ Building St.Abdyl Frasheri nr.37, Prishtinë OSCE Misioni ne Kosove 4/5/2014
11 11-2014 Residential and Commercial Building 2B+P+8 Lagja e Muhaxherëve, Prishtinë F&A INXHINIERIK SH.P.K. May-14
12 12-2014 Kadastral Parcels no.537-1,537-2,537-3,537-4,537-5,537-6,537-8,537-9 dhe 537-10 Lagja Prishtina e Re, Prishtinë Jakup Ramadani May-14
13 13-2014 Commercial Depo P+3 Fushë Kosovë A&M Outlet Jun-14
14 14-2014 Recyclic Factory Obiliq IZOLIMI CONTRUCTION Jun-14
15 15-2014 Urban Block C11/A/5 Mati 1, Prishtinë POZHEGU BROTHERS Jun-14
16 16-2014 Urban Block C11/A/6 Mati 1, Prishtinë Faton Hoxha Jun-14
17 17-2014 “Prishtina Stars” Office Block 2B+P+5 Lagja Kalabri, Prishtinë KONAK sh.p.k. Aug-14
18 18-2014 Rehabilitation of District Heating System Pristina Prishtinë IHW GmbH & Co.KG Beratende Ingenieure Aug-14
19 19-2014  “Prishtina Stars” Block D Lagja Kalabri, Prishtinë KONAK sh.p.k. Sep-14
20 20-2014 Urban Block C11/A-4 2B+P+7 Lagja Mati 1, Prishtinë POZHEGU BROTHERS Oct-14
21 21-2014 Residential and Commercial Building 2B+S+P+11 Rr. Bedri Shala-Lagja e Muhaxherëve, Prishtinë FFB-TRADE Oct-14
22 22-2014 ALBAQERAMIKA Zona Industriale në Pejë NPT ALBA Oct-14
23 23-2014 Supply and Installation of TR3 40 MVA in NS Prishtina 2 Prishtinë KOSTT sh.a. Nov-14
24 24-2014 Depo and Administration Offices Suhadoll BUÇAJ SH.P.K. 12.2014-1.2015
25 25-2014 PRIME RESIDENCE C4/3 Lakrishte, Prishtinë PRIME GROUP Dec-14
26 26-2014 GREEN EMERALD B+S+P+8+PH dhe B+S+P+1 Mati 1, Prishtinë GREEN EMERALD BUILDING sh.p.k. Nov-14
27 27-2014 ALBI COMMERCE  Prishtinë ALBI COMMERCE Dec-14
28 28-2014 Municipal Water Supply and Sewage Disposal in Prishtina Phase III (Kosovo) Prishtinë STRABAG AG Branch Office Kosovo 12-2014-1.2015

 

LIST OF 2013 PROJECTS
No. Project No. Project Name Location Costumer Date/Year
1 01-2013 Commercial and Residential Building B+SU+P+5K Lagja Arbëri, Prishtinë BP HOME INVEST sh.p.k Jan-13
2 02-2013 Villas in Sofali Sofali, Prishtinë ALFA sh.p.k. Zona Industriale Mar-13
3 03-2013 Commercial and Residential Building B+P+6+Nk Hajvali, Prishtinë MABETEX Mar-13
4 04-2013 Elementary School “AFËRDITA” Kishna Pole K.K. Gjilan & CARITAS Jan-13
5 05-2013 PRIME RESIDENCE C4/2/A, C/4/2/B, C4/2/C, C4/2/D Lakrishte, Prishtinë Prime Group sh.p.k. Prishtinë Mar-13
6 06-2013 Qendra e Grumbullimit të pemëve dhe perimeve Livoç I Poshtëm, Gjilan ASK FOODS sh.p.k. Mar-13
7 07-2013 Objekti Afarist Banesor B+P+7 Lamela B Hyrja 1 Gjilan FITORJA EXPORT-IMPORT Apr-13
8 08-2013 Kosovo Motorway Route 7 Section 7.3 Rev.0 Ministry Transport and Comunication Kosovo 2013
9 09-2013 Objekti Afarist Banesor C13/A Lagja Mati 1, Prishtinë Premium Construction-3D Apr-13
10 10-2013 Objekti Afarist Banesor B+P+7/8 Fushë Kosovë ULTRA SAN sh.p.k. Apr-13
11 11-2013 “HIP PETROL” MITROVICË Prishtinë HIP PETROL May-13
12 12-2013 Boring for Geothermal Studing of the Project in Mitrovica Mitrovica CONSTRUQOES Europa Ar-Lindo SA Mar-13
13 13-2013 Objekti Afarist Banesor B+P+9/10 Lagja e Muhaxherëve, rr.Bedri Shala Prishtinë N.T.N “LABI COM” May-13
14 14-2013 KULLA RESIDENCE B+P+9 Mati 1, Prishtinë EURO PROJEKT PLUS May-13
15 15-2013 Elementary School “AFËRDITA” Kishna Pole K.K. Gjilan & CARITAS May-13
16 16-2013  “ALBANICA” Complex, Phase I, Object I and II Gjilan D & A CONSTRUCTION sh.p.k. Jun-13
17 17-2013 Recreating and Sports Building “PRAL-FIT” Sofali, Prishtinë Bahri Latifi Jun-13
18 18-2013 Urban Complex II “QENDËR” Mitrovicë EUROKENI shp.k. Jul-13
19 19-2013 American Embassy – Density Tests Prishtinë EUROKOS sh.p.k. 6/7/2013
20 20-2013 Commercial and Residential Building 2B+P+8 Fushë Kosovë ALTRADE Jul-13
21 21-2013 Well in Mitrovicë
22 22-2013 Commercial and Residential Building B+P+5, Plot  01876-0 ZK ISTOG Rr. Skenderbeu p.n. ISTOG ISA OSMANAJ Jul-13
23 23-2013 Municipal Water Supply and Sewage Sisposal in Prishtina, Phase III Mihaliç to Shkabaj Dorsch Gruppe, Sweco Hydroprojekt and Kiwer Consulting Aug-13
24 24-2013 Commercial and Residential Building 3B+P+20 Blloku-B1 Lakrishte, Prishtinë “ARTING” sh.p.k. Aug-13
25 25-2013 Commercial and Residential Building B+2A+7 Fushë Kosovë ADRI-N sh.p.k. Jul-13
26 26-2013 Elementary Schol “MODEL” Bajr-Mitrovicë K.K. Mitrovicë Aug-13
27 27-2013 Special Elementary School Lagja Fidanishte, Mitrovicë K.K. Mitrovicë Aug-13
28 28-2013 Commercial and Residential Building A-02 2B+P+12+Nk Lagja e Muhaxherëve, Prishtinë KONAK Aug-13
29 29-2013 Urban Block Mati 1, C11/B11 Mati 1, Prishtinë Pozhegu Brothers Aug-13
30 30-2013 Urban Block Mati 1, C11/B11 Mati 1, Prishtinë Pozhegu Brothers Aug-13
31 31-2013 MINIMAX Prishtinë MINIMAX Sep-13
32 32-2013 Devic – Monastery Road Skenderaj-Klina to Devic Monastery European Union Office in Kosovo Sep-13
33 33-2013 Str VILAT SOFALI Prishtinë BUQAJ sh.p.k. Sep-13
34 34-2013 ENK COMPLEX PRISHTINA Prishtinë ENK GROUP Nov-13
35 35-2013 Rehabilitation of Distric Heating System in Prishtina
36 36-2013 Commercial and Residential Building 2B+P+7 Rr. Vesli Klark Gjakovë Adem Pozhegu Nov-13
37 37-2013 Mushroom Factory Leban, Podujevë MABETEX Dec-13
38 38-2013 PRIME RESIDENCE-PHASE 2 C4/2-E, C/4/2-F, C4/2-G and C4/2-H Lakrishte, Prishtinë PRIME GROUP Dec-13
39 39-2013 Commercial Building S+P+2 Shupkovc, Mitrovicë Agron Sadiku Dec-13
40 40-2013 Commercial and Residential Building B+S+P+6/7 Mati 1, Prishtinë Zejnullah Berisha Dec-13